octombrie 7, 2022

Sporting Zalau va evolua tot în Liga a V-a

Dupa ce în vara trecuta a avut intentii clare de Liga a IV-a, gruparea de sub Meses a fost nevoita sa porneasca la drum din ultimul esalon. Tot acolo se va regasi si din campionatul urmator, dar de data aceasta fara obiective si fara planuri de promovare

rn

La nivel de seniori, fotbalul zalauan a fost reprezentat în ultimul sezon de catre Sporting Zalau, o grupare care în vara trecuta avea intentii de Liga a IV-a si se gândea ca într-un viitor cât mai scurt sa ajunga chiar în Liga a III-a. Planurile au fost date peste cap, dupa ce gruparea condusa de Doru Matei nu a fost acceptata în Liga a IV-a si a trebuit sa porneasca din Liga a V-a. Oricum, obiectivul clar a fost promovare, dar desi a avut un lot destul de valoros, formatia zalauana a pierdut lupta din Seria Vest cu Vointa Dersida si Steaua Cosniciu, astfel ca s-a clasat doar pe locul 3.
În aceasta vara, conducerea se pare ca si-a schimbat planurile si nu se mai gândeste la Liga a IV-a si la alte obiective marete, astfel ca Sporting Zalau va ramâne la stadiul de echipa de Liga a V-a. “Când ne-am dorit sa mergem în Liga a IV-a si sa facem treaba, se pare ca unii nu au dorit, asa ca pentru sezonul viitor vom evolua tot în Liga a V-a. Nu ne intereseaza altceva si vrem sa ne formam doar un lot competitiv, nimic mai mult. Vom ramâne în Liga a V-a pentru cei care îsi doresc sa faca fotbal amator, fara obiectiv cert, doar pentru miscare si placere. Daca mâine cineva îmi cere clubul si vrea sa faca performanta îl cedam fara nicio pretentie, chiar si celor de la primarie, daca vor ei sa mearga mai departe. Pe mine chiar nu ma intereseaza sa fiu în conducere”, ne-a declarat presedintele Doru Matei.
Sporting Zalau a devenit Club Sportiv!
Chiar daca momentan nu mai are planuri si obiective de promovare, între timp la Sporting Zalau s-au facut demersurile ca din aceasta vara Asociatia Sportiva Sporting Zalau sa devina Asociatia Club Sportiv Sporting Zalau. Certificatul de Identitate Sportiva a fost deja emis de aproape doua luni, iar deocamdata conducerea noii structuri a ramas neschimbata, dar ar putea sa apara noutati.
“În momentul de fata conducerea noii structuri sportive este formata din Doru Matei – presedinte, Ioan Criste – vicepresedinte si Alin Pop – membru, însa în perioada urmatoare va fi completata organigrama clubului prin numirea unui Director Sportiv, Director Executiv, dar si a unui Secretar! Printre persoanele care se afla în vederea ocuparii noilor pozitii din ACS Sporting se afla câtiva fosti fotbalisti din Salaj, însa nume surpriza ar putea aparea în orice clipa”, ne-a informat delegatul Robert Goie.
În perioada urmatoare, ACS Sportig îsi va definitiva lotul pentru viitoarea stagiunea si are nevoie masiva de jucatori, deoarece în aceasta vara s-au încheiat împrumuturile la nu mai putin de sapte jucatori, Florin Kordis, Paul Pintea si Rares Ciaca (CS Crasna), Ciprian Petran (Benfica Ileanda), Marius Colciar (Luceafarul Balan), Adalbert Pintea (Olimpia Rus) si Angel Man (Real Criseni).
“Chiar daca acesti jucatori au parasit oficial echipa noastra la 30 iunie exista sansa ca unii dintre ei sa continue si în urmatorul sezon în tricoul echipei Sporting Zalau”, a mai spus delegatul Robert Goie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.