Sport Club Municipal Zalau organizeaza inscrieri pentru formarea grupelor de copii si juniori

0
656

Sport Club Municipal Zalau organizeaza înscrieri pentru formarea grupelor de copii si juniori a sectiei de fotbal, pentru grupele de vârsta cuprinse între 7 – 14 ani, respectiv copiii nascuti în perioada 2006 – 2013.
Vrei sa devii fotbalist si sa îmbraci tricoul celei mai importante echipe de fotbal din judetul Salaj? Acum ai o sansa si trebuie sa profiti de ea!
Persoanele interesate sa participe si sa faca performanta în acest sport se pot înscrie la numarul de telefon 0734 377 722.
Precizam ca Sport Club Municipal Zalau asigura GRATUIT pregatirea sportivilor legitimati la clubul nostru, precum si participarea gratuita atât la competitiile oficiale cît si la competitiile amicale sau de pregatire.
De asemenea, clubul Sport Club Municipal Zalau asigura GRATUIT baza de antrenament, echipamentele si materialele necesare pregatirii acestui sport având ca obiectiv principal realizarea de performante sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.