septembrie 24, 2023

Sport Club Municipal face înscrieri la secția de fotbal

0

Sport Club Municipal face înscrieri la secția de fotbal pentru copiii născuți în anii 2017 și 2018.

Cursurile sunt gratuite.

“Dacă îți place fotbalul și vrei o carieră sportivă în sportul <rege> te așteptăm la antrenamente, la clubul care scrie istorie în Sălaj. Sport Club Municipal face înscrieri la secția de fotbal pentru copii născuți în anii 2017 și 2018. Nu te costă nimic! Trebuie doar să ai echipament de antrenament și dorința de a face performanță.

Pentru mai multe informații vă stau la dispoziție coordonatorul Centrului de Copii și Juniori al SCM Zalău, Marius Pașca, la numărul de telefon 0742.156.364, și antrenorul Flavius Seiche, la numărul de telefon 0752.977.882″, e mesajul transmis de clubul SCM Zalău.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut