Spitalul "Prof. Dr. Ioan Puscas" Simleu e dotat cu un Computer Tomograf in valoare de 250 mii euro plus TVA

Marti, 12 mai 2020, a sosit la Spitalul Orasenesc "Prof. Dr. Ioan Puscas", manager Marcela Coltau, un computer tomograf in valoare de 250 mii euro plus TVA. Aparatul va fi functional in Ambulatoriu, nu la cabinet privat.

rn

Septimiu Catalin Turcas, primarul orasului Simleu Silvaniei a scris pe pagina oficiala de Facebook a localitatii, urmatoarea postare:

rn

"Cea mai "grea" piesa din proiectul de dotare a Ambulatorului a ajuns la Spitalul nostru. Computer Tomograf in valoare de 250.000 EUR plus TVA.", a scris edilul orasului.

rn

"Dar ce este de luat in seama este faptul ca Spitalul Orasenesc "Prof. Dr. Ioan Puscas" are un laborator de analize medicale acreditat de acum 3 ani! Fapt ce demonstreaza ca nu trebuie sa fii spital universitar sau judetean ca sa obtii o acreditare a unui laborator de analize medicale.

rn

Din echipa care s-a ocupat de toate procedurile necesare obtinerii acreditarii a facut parte si un medic de la Carei. Este vorba despre chiar medicul sef al laboratorului de analize medicale de la Spitalul Municipal Carei, medic primar medicina de laborator Cristina Andreea Ghitiu. (…)", scrie buletindecarei.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *