noiembrie 29, 2022

Spitalul Judetean Salaj -Georgeta Fit ramane in continuare managerul spitalului

Pe site-ul Spitalului Judetean Salaj au fost publicate rezultatele obtinute in urma defasurarii probei "sustinerea si evaluarea proiectului de management" la concurul organizat pe data de 17 decembrie 2019 pentru ocuparea functie de manager. Nota cea mai mare (9,23) a fost obtinuta de catre medicul primar pediatru Georgeta Fit care astfel va raman in continuare managerul spitalului. Celialti doi admisi la aceasta proba, au obtinut notele 5,35 economistul Radu Bercea si 7, 28 economista Tobor Roxana-Ioana. In urma acestui concurs, s-a pus capat interimatului la functia de manager preluata de Georgeta Fit printr-o dispozitie a Consiliului Judetean Salaj. Asa cum v-am informat pe baza datelor transmise de catre ec. Kirr Cristian, comisia care a fost stabilita pentru examinarea candidatilor pentru ocuparea functiei de manager a fost stabilita de catre Consiliul Judetean, iar concursul a fost organizat de catre Consiliul de Administratie al Spitalului.

rn

"concurs

rn

Anul acesta, in septembrie Spitalul Judetean Salaj a aparut intr-un clasament realizat de serviciul Anti-Bribery Synergy un organism de certificare cu operatiuni internationale specializate în audit, evaluare si certificare a sistemelor de gestionare anti-mita), unde din 352 de spitale publice din Romania spitalul din Zalau a ocupat locul 29 la capitolul spaga.

rn

"Rodica

rn

Pe atunci Rodica Maria Fit, numita in functie de purtator de cuvant al spitalului, cu contract individual de munca pe durata nedeterminata de catre managerul Georgeta Fit, interimar la aceea data, ne-a transmis ca procentul pe baza numarului de 38 de cazuri de solicitare de mita reprezinta doar 0,14% din totalul pacientilor internati in Spitalul Judetean de Urgenta Zalau. Sa speram ca pe viitor nu vom vorbi nici macar de acest 0,14% cazuri de mita la spitalul din judet. In caz ca aveti cunostiinta de astfel de cazuri si posibilitatea de a demonstra va rugam sa ni le semnalati pe forumul de contact al site-ului Graiul Salajului sau pe whatsapp la numarul 0738.774.979 sau sa sunati in primul rand la centrul Anticoruptie 0800.806.806. 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *