Spitalul Judetean de Urgentaa scos la bataie patru posturi

Spitalul Judetean de Urgenta organizeaza in urmatoarea perioada concursuri pentru un post de registrator medical, doua de brancardieri – pe perioada nedeterminata, si un post de bucatar – pe perioada determinata. Cei care doresc sa se inscrie la concurs o mai pot face pana pe 22 aprilie, ora 15:00, la serviciul de resurse umane de la spital. Participantii trebuie sa achite o taxa de concurs in valoare de 50 de lei la casieria spitalului si sa adauge chitanta de plata la dosar.
Concursul pentru registrator medical va avea loc pe 25 aprilie, iar cel pentru posturile de brancardieri si bucatar pe 28 – 29 aprilie. Cei care doresc sa se inscrie pentru posturi trebuie sa adauge la dosar o copie a diplomei de studii care atesta ca au cunostinte de specialitate in domeniu. Pretendentii la postul de bucatar trebuie sa aiba certificat de calificare pentru meseria de bucatar.
Pentru mai multe informatii referitor la continutul dosarului de concurs si bibliografie, doritorii pot accesa site-ul spitalului www.spitalzalau.ro . Alte relatii suplimentare se pot obtine de la serviciul resurse-umane, telefon 0260/616920 sau 0752269700, interior 112 – biroul personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *