Spitalul Județean de Urgență Zalău, în finală pentru titlul de „Spitalul Anului”

0
4153

Spitalul Județean de Urgență Zalău se află pe lista finaliștilor în cadrul celei de-a doua ediții a competiției Romanian Healthcare Awards 2021.

Unitatea medicală participă la categoria „Spitalul Anului” cu proiectul „Compartiment Ventilație Noninvazivă – model modern de management pre-terapie intensivă al pacienților cu COVID-19”.

La aceeași categorie au mai ajuns în finală Fundația HOSPICE Casa Speranței, cu proiectul Spitalul HOSPICE Casa Speranței – Un model inovativ de îngrijire a pacienților cu boli incurabile”, Spitalul Județean de Urgență Bistrița, cu proiectul ”Pași spre viitor” și Spitalul Județean de Urgență Reșița, cu proiectul ”Solidaritate în o sută de zile – renovare prin donații și voluntariat”.

Competiția se desfășoară la 7 categorii: “Medicul Anului”, “Echipa Medicală a Anului”, “Spitalul Anului”, “Proiectul de Cercetare al Anului”, “Inovația Medicală a Anului”, “Campania Medicală a Anului” și “Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului”.


Evaluarea aplicațiilor depuse la cele 7 categorii din cadrul Romanian Healthcare Awards 2021 a fost realizată de către juriul format din 31 membri din România, Bulgaria, Franța, Republica Moldova, Lituania, Belgia, Italia, Olanda, Irlanda și Danemarca. Președintele juriului este Dr. Diana Loreta Păun, consilier prezidențial pentru Sănătate, Departamentul Sănătate Publică, Administrația Prezidențială, medic primar endocrinolog și conferențiar universitar la Disciplina Endocrinologie a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București.

Romanian Healthcare Awards 2021 este prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății, care își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.