Spitalul Judeţean are un nou manager

Spitalul Judeţean are un nou manager

Rodica Albert, ce a ocupat până în prezent funcţia de director relaţii comerciale la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj, a fost numită marţi, de către Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj, manager interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

Numirea vine după ce luni, fostul manager, Georgeta Fiţ, care ocupase postul prin concurs la începutul anului 2020, a demisionat din funcţie.

Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, a  precizat, într-o conferinţă de presă, că noul manager are, în opinia sa, aptitudini de lider şi ştie foarte bine plusurile şi minusurile spitalului judeţean, din poziţia pe care a avut-o în cadrul CAS Sălaj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Îi urez mult succes doamnei Rodica Albert. Sunt convins că va fi un manager foarte bun, un manager care va asigura acel liant între personalităţile care sunt aici în spitalul judeţean, pentru că fiecare medic este o personalitate aparte şi este nevoie de colaborare, este nevoie de dialog şi de un plan prin care, împreună, să poată să asigure liniştea noastră, a tuturor celor din Sălaj, că această activitate din domeniul sanitar se află pe mâini bune şi că noi putem să apelăm cu încredere la serviciile spitalului judeţean”, a precizat preşedintele CJ Sălaj.

De profesie jurist, Rodica Albert a precizat la rândul ei că lucrează de peste 20 de ani în cadrul CAS Sălaj şi că la Spitalul Judeţean îşi doreşte să construiască o echipă, alături de profesioniştii din sistemul medical. 

“Preiau funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău venind de pe poziţia de director relaţii contractuale al Casei de Asigurări de Sănătate Sălaj. Mai bine de 11 ani am coordonat activitatea structurii de control în cadrul CAS, prin urmare realizările şi problemele cu care se confruntă spitalul îmi sunt cunoscute. Prioritatea mea în această funcţie este de a asigura cadrul necesar pentru ca pacienţii să beneficieze de servicii medicale diversificare şi de calitate în această unitate. În condiţiile în care peste 95% din pacienţii trataţi în spital sunt pacienţi ai acestui judeţ, avem obligaţia morală de a ţine pasul cu noul şi de a le asigura serviciile medicale de care au nevoie. Sţiu că în Spitalul Judeţean de Urgenţă sunt cadre medicale foarte bine pregătite, care au ca prioritate sănătatea şi confortul psihic al pacienţilor lor. Cu aceste cadre medicale, începând de azi, voi face echipă, cu convingerea că făcându-și fiecare treaba bine la locul de muncă, vom fi alături şi aproape de nevoile pacienţilor noştri”, a precizat noul manager.

Numirea în funcţia de manager a Rodicăi Albert este pe o perioadă de şase luni.     

About Author

5 Comments

 1. vosi

  mai e mult sa scapam administratia unitatii de pesedisti…datii inainte ..jos cu ei

 2. dada

  Nevastra primarului din Fildu de Jos, primar PNL. Scapi de dracu dai de ma-sa.

 3. Bianca

  Eronat ca și-a dat demisia! A fost obligată ! Suna mai corect!!! Cea care a venit este PNL Ista pur sânge !!! Despre ce vorbim!!!

 4. Sile

  Ziarul (?) Sălăjeanul continua să scrie că noul manager al Spitalului Jud. Este Eva Lapoș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *