decembrie 3, 2022

Spitalul Jibou – fara manager

Ministerul Sanatatii a incheiat contractele cu 73 de manageri de spitale din tara. Managerul Spitalului Jibou este unul din cei 73 ramasi fara contract. Incheierea contractelor s-a facut in urma unor proceduri de evaluare, ultima incheindu-se la sfarsitul lunii aprilie.
Indicatorii luati in calcul se refera la managementul resurselor umane, la gradul de utilizare si la calitatea serviciilor, dar mai ales la situatia economico-financiara a unitatilor cu paturi. Ministerul Sanatatii a evaluat, in total, peste 400 de spitale din tara, ai caror manageri au incheiat contracte de management cu Ministerul Sanatatii, acesta verificand, anual, respectarea indicatorilor contractati.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *