noiembrie 26, 2022

Sperante pentru soferii salajeni care intra in Municipiul Cluj-Napoca

DN 1F va fi modernizat pentru descongestionarea traficului din zona Municipiului Cluj-Napoca, în relația spre Zalau si Satu-Mare, a comunicat consilierul Ministrului Transporturilor, Olivian Vadan.

rn

Acesta a transmis ca lucrarile de modernizare aferente podului de la km 4 + 918, efectuate pana acum, au constat în largirea unei portiuni de drum de la doua la trei benzi, realizarea de marcaje noi pentru o mai buna siguranta a soferilor ce traverseaza acest obiectiv, dar si refacerea partii carosabile. Acest obiectiv este extrem de important atat pentru administratia locala a municipiului Cluj-Napoca, cat si pentru toti cei care tranziteaza sau folosesc, în mod frecvent, acest sector de drum.

rn

In aceste conditii, conform consilierului, conducerea Ministerului, în speta ministrul Lucian Bode, a solicitat conducerii Companiei Nationale de Administrarea a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) o informare cu privire la intentiile de dezvoltare si modernizare, pe care le au cei de la Companie, cu privire la acest sector de drum. In urma raspunsului primit din partea managementului CNAIR a reiesit ideea modernizarii la 4 benzi a acestui sector de drum si totodata asigurarea conditiilor de siguranta rutiera pentru toti participantii la trafic.
“Stiu ca este un sector de drum extrem de folosit si aglomerat si de aceea solutiile pe care cei de la CNAIR trebuie sa le gaseasca îsi vor gasi utilitatea atat pentru comunitatea locala, cat si pentru cei care tranziteaza zona. Scurtarea timpilor de deplasare si tranzitare prin descongestionarea traficului din zona vor crea, cu siguranta, un plus valoare si vor ajuta la dezvoltarea zonei", a declarat Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *