Speranţele de la CSS Zalău au parte de o grupă infernală la turneul semifinal

Speranţele de la CSS Zalău au parte de o grupă infernală la turneul semifinal

În urmă cu o săptămână, la sediul Federaţiei Române de Volei (FRV) au fost stabilite cele patru grupe ale turneului semifinal din cadrul Campionatului Naţional de Volei masculin rezervat categoriei de vârstă speranţe. Nu a fost vorba de o tragere la sorţi ci stabilirea unor reguli pentru a se evita ca echipele care s-au duelat în prima fază a întrecerii să nu se mai întâlnească încă o dată.

Grupele au fost stabilite după bunul plac al celor care trag sforile pentru ca anumite echipe să ajungă la turneul final. În aceste condiţii, mai mulţi antrenori din ţară s-au arătat nemulţumiţi. Cu toate acestea, grupele  au fost stabilite şi nimic nu se va mai modifica, astfel că, şi echipa CSS Zalău se va duela la turneul semifinal cu una din adversarele primei părţi a campionatului, în speţă CSS LAPI Dej.

Potrivit distribuirii făcute de reprezentanţi FRV,cele patru grupe ale turneului semifinal arată în felul următor:

Grupa 1: CSS LAPI Dej, CSS Botoşani, CSS Zalău, CSS Bacău;

Grupa 2: CSS Galaţi, CTF Mihai I Bucureşti, CSS Tulcea, CSS Nicu Gane Fălticeni;

Grupa 3: CS Dinamo Bucureşti, CSM Bucureşti, CSM Ploieşti, CSS Buzău;

Grupa 4: CS Westar Arad, CS Ocna Mureş, CSS Caransebeş, CSS Blaj.  stop_coloana

 “Am fost distribuiţi într-o grupă extrem de dificilă. Meciurile din cadrul turneului semifinal se vor disputa la Dej. Cunoaştem foarte bine echipa gazdă a turneului pentru că ne-am duelat cu ei şi în cadrul primei părţi de campionat. Aş fi preferat să evităm echipa din Dej. O altă echipă redutabilă este cea din Botoşani. Nu întâmplător antrenorul botoşenenilor este unul dintre antrenorii echipei naţionale calificate la Campionatul European. O să ne fie extrem de greu să obţinem calificarea, dar acest lucru nu înseamnă că o să mergem acolo ca şi victime sigure. Sportul este frumos pentru că oferă surprize. Sper ca echipa CSS Zalău să fie surpriza frumoasă a primei grupe semifinale!”, a afirmat prof. Horea Giurgiu, antrenorul echipei de cadeţi după aflarea configuraţiei grupei din care face parte echipa sa.

Turneul semifinal al Campionatului Naţional masculin al categoriei de vârstă speranţe se va disputa în perioada 4-5 martie pe terenul primei echipe din fiecare seriei, iar primele două clasate din fiecare serie se vor califica la turneul final ce va avea loc în perioada 1-5 mai 2017, într-o locaţie ca va fi stabilită pe 18 aprilie.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *