septembrie 30, 2022

Spectacol la Nusfalau. CS Barcau s-a impus la scor in returul cu Vointa Cetate

Gruparea pregatita de Adrian Damian a surclasat echipa bistriteana in meciul retur de pe Stadionul “Nicolae Mandel” din Nusfalau si a castigat la cinci goluri diferenta, dupa ce “s-a dezlantuit” in repriza a doua

rn

Dupa un meci tur excelent facut pe terenul Vointei Cetate, in barajul pentru turneul zonal al juniorilor A1, CS Barcau Nusfalau a abordat cu incredere maxima returul de azi, de pe Stadionul “Nicolae Mandel” din Nusfalau.
inainte de meci, insa, cei de la CS Barcau Nusfalau au fost premiati de presedintele AJF Salaj, Daniel Sabou si de secretarul AJF Salaj, Leontin Moga, pentru cel de-al 9-lea titlu judetean castigat in ultimii 11 ani.
Revenid la meciul retur cu Vointa Cetate, baietii lui Adrian Damian au dictat ritmul partidei inca de la inceput si a fost echipa mai periculoasa, in timp ce Vointa, desi avea nevoie de 3 goluri marcate, fara a primi vreunul pentru a se califica, a intampinat dificultati in a-si crea ocazii clare de gol.
Prin urmare, in urma unui contraatac ca la manual, Paul santa a patruns in careul advers si a pasat excelent in fata portii, iar la finalizare a aparut “capitanul” Alex Czokos care a deschis scorul. Chiar daca oaspetii au iesit mai mult la joc, tot salajenii au marcat. Eduard Trinka a profitat de o greseala in apararea dversa si a dus scorul la 2 – 0.
Totusi, chiar inainte de pauza, Andrei Bugnar a redus din diferenta si bistritenii chiar au putut egala, insa sutul lui Mihai Coroi din lovitura libera de la 30 m a lovit doar bara portii aparate de Titus Balog.
in repriza secunda, “bateriile” gruparii din judetul Bistrita-Nasaud s-au descarcat si nu au mai pus probleme gazdelor campioanei Salajului. Eduard Trinka a realizat “dubla”, pentru ca in doar cateva minute, Paul santa sa inscrie si el de doua ori.
La 5 – 1 pentru CS Barcau Nusfalau, cei de la Vointa Cetate nu au mai contat in joc si au comis tot mai multe greseli, iar cu cateva minute inainte de finalul jocului, Alex Czokos a inchis tabela la 6 – 1.
Sustinuti de un public numeros, precum si de sponsori si cei din conducere, elevii lui Adrian Damian au sarbatorit in fata tribunei Stadionului “Nicolae Mandel” victoria si calificarea la turneul zonal.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.