septembrie 23, 2023

Spectacol fără public în sală

0

Spectacolul muzical coregrafic “Mărțișoare muzicale”, programat în data de 4 martie, ora 17.00, în sala festivă din Clădirea Transilvania, se va desfășura fără prezența publicului în sală.

Spectacolul va fi înregistrat și difuzat de postul de televiziune Hora TV, duminică, 7 martie, începând cu ora 13.00.

Măsura a fost luată având în vedere trendul ascendent al îmbolnăvirilor cu coronavirus la nivelul municipiului.

De altfel, de miercuri, 3 martie, la Zalău se aplică Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sălaj nr. 33/1 martie 2021, care impune noi restricții cu privire la organizarea de evenimente și funcționarea sectorului HoReCa.

Contravaloarea biletelor se poate recupera de la sediul Casei Municipale de Cultură, începând de miercuri, 3 martie, în intervalul orar 10.00-18.00.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut