septembrie 28, 2022

Spectacol dedicat Centenarului Marii Uniri

Teatru si folclor autentic pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Zalau

rn

Consiliul Judetean Salaj, Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj,
Liceul de Arta „Ioan Sima” Zalau, Biblioteca Judeteana „Ionita Scipione Badescu” Salaj, Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau si Colegiul National „Silvania” Zalau, organizeaza, azi, de la orele 17.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau, un spectacol cultural-artistic dedicat Centenarului Marii Uniri.
Potrivit organizatorilor, intrarea se va face doar pe baza de invitatii care s-au putut procura de la secretariatul Centrului de Cultura si Arta al Judetului Salaj.
În cadrul evenimentului se va juca piesa de teatru „Rasarit de Soare, un moment al Bibliotecii Judetene „I.S. Badescu” în colaborare cu trupa de teatru „Mimesis” a Colegiului National „Silvania” Zalau.
Pe scena vor mai urca membrii grupului „Traditii” de la Liceul de Arta „Ioan Sima” Zalau, grupele de dansuri populare de la Sectia scoala Populara de Arte si Meserii a Centrului de Cultura si Arta al Judetului Salaj si ansamblurile „Mesesul Junior”, „Mesesul” si „Veteranii Mesesului” ale Centrului de Cultura si Arta al Judetului Salaj. Acompaniaza orchestra Ansamblului folcloric „Mesesul”, dirijor prof. Dorel Ciobanu.
Vor sustine recitaluri solistii vocali Oana Sabau, Lucretia Bolba, Diana Gherman, Denisa Blaga, Paula Ardelean, Andrei Gaidos, Alexandra Antal, Camelia Chereches, precum si invitatii speciali Alexandra Chira si Ionela Morutan. Prezentarea evenimentului este solista Diana Gherman.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.