octombrie 4, 2022

Spectacol caritabil pentru Arnold

Zalauanii sunt invitati sa participe la un spectacol caritabil „impreuna pentru Arni!”ce va avea loc duminica, 24 februarie 2019, de la ora 17.00 la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau.
Intrarea este pe baza de invitatii ce se pot procura, pentru o donatie de minim 15 lei, de la Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj, de luni, 18 februarie pana vineri, 22 februarie. Donatia, incasata de Crucea Rosie Salaj, va fi directionata integral in sprijinul ziaristului Arnold Schlachter.

rn

Vor evolua solistii: Sava Neagrean Brudascu; Radu Ciordas
Alexandra Chira; Diana Carlig si Ionut Bledea.
De asemenea vor participa: Ansamblurile folclorice „Mesesul Junior” si „Mesesul” ale Centrului de Cultura si Arta al Judetului Salaj cu solistii vocali Camelia Chereches, Alexandra Antal, Andrei Gaidos, Adriana Baciu Bonte, Diana Gherman, Denisa Blaga si Lucretia Bolba
Dirijor: Dorel Ciobanu; coregraf Radu Muresan

rn

Parteneri: Crucea Rosie Salaj, Centrul de Cultura si Arta al Judetului Salaj, Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau, Hora TV, Asociatia Jurnalistilor din Salaj, Salajeanul, Salajeanul TV, Magazin Salajean, Graiul Salajului, Sportul Salajean, ZTV.ro.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.