septembrie 29, 2023

Spectacol artistic dedicat Unirii Principatelor Române

1

Primăria Municipiului Zalău și Casa Municipală de Cultură Zalău organizează, cu ocazia aniversării Unirii Principatelor Române, spectacolul muzical-coregrafic “Hai să dăm mână cu mână!”. Evenimentul va avea loc în data de 23 ianuarie 2023, de la ora 17:00, în sala de spectacole din Clădirea Transilvania.

Pe scena sălii de spectacole vor urca Roxana Dârjan, Claudiu Costinaș, Andreea Vălean-Indrecan, Aurora Moga Popovici și Vasile Coca, iar invitat special fiind Ciprian Nicolae Roman.

De asemenea, la acest eveniment dedicat Unirii Principatelor Române vor participa și ansamblurile Rapsodia Sălajului – Veterani, Dansatorii Ansamblului Artistic Profesionist ”Porolissum” și Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist ”Porolissum”.

Biletele se pot achiziționa de la sediul Casei Municipale de Cultură, de luni până joi între orele 8:00-18:00 și vineri între 8:00 -13:00, prețul fiind de 10 lei.

1 thought on “Spectacol artistic dedicat Unirii Principatelor Române

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut