Spațiu de joacă pentru copii, în Ortelec

Locuitorii cartierului Ortelec i-au solicitat primarului Ionel Ciunt să amenajeze un spațiu de joacă pentru copii mai la îndemâna lor, cele mai apropiate fiind în acest moment cele din Porolissum.

Primarul, alături de viceprimarul Bălăjel, au efectuat o vizită în cartier pentru a identifica potențialele locații în care s-ar putea amenaja spațiile de joacă moderne, pe modelul celor din oraș.

”Astăzi am evaluat posibilitatea amenajării unui spațiu de joacă în cartierul Ortelec, în urma solicitărilor locuitorilor din zonă și a înțelegerii nevoii pe care copiii și tinerii o au pentru petrecerea timpului liber într-un spațiu propice, amenajat cât mai aproape de casă. În perioada următoare vom analiza cele două variante și în funcție de resursa financiară existentă să putem demara lucrările pentru acest proiect”, a declarat, joi, primarul Ionel Ciunt

Cele două locații identificate sunt pe strada Luncii nr. 2 și pe strada Luncii nr. 15, în apropiere de Școala Gimnazială Gheorghe Coșbuc din Ortelec.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *