septembrie 24, 2023

Spartanii din Zalău, campioni europeni regionali în Cehia

0

Grupul Spartanilor, oamenii care își înving limitele în cele mai dificile curse de alergare, au promis să pună Zalăul pe harta europeană a competițiilor și au reușit.

Victoria Mureșan, Ioana Azimi, Raluca Moldovan, Cosmin Pașca, împreună în echipa Spartan Training Group -STG Zalău, s-au întors din Cehia, de la Campionatul European Regional Spartan Race, cu Locul I pe echipă și cu o salbă de medalii la individual, devenind astfel campionii europeni la cursa Beast.

”Am participat la cursa Beast, aceasta fiind ultima etapă din Campionatul European Regional. Un campionat regional în care ne-am duelat cu sportivi și echipe din Polonia, Ucraina, Ungaria, Slovacia, Cehia și România. S-a muncit incredibil de mult pentru aceste rezultate în acest an. Ar fi multe de spus, de povestit… dar acum suntem prea obosiți. Mulțumim din suflet tuturor de acasă, pentru voi sunt aceste rezultate”, este mesajul transmis de Spartani la finalul competiției.

STG-ZALĂU a obținut Locul I pe echipă, iar la ”Age Group individual”, Cosmin Pașca a ocupat locul 1, Victoria Mureșan locul 4, Ioana Azimi-Anaraki locul 5, Raluca Moldovan locul 7. În clasamentul european regional la general, Cosmin Pașca este al treilea cel mai bun sportiv spartan din Europa, iar la femei, Victoria Mureșan se clasează pe locul 2, Ioana Azimi-Anaraki locul 3 și Raluca Moldovan locul 6.

Chiar și copiii sportivilor au fost angrenați în competiție – Andrei, Dragos, Ayaan și Sarah – despre care campionii noștri spun că s-au descurcat excelent în probele pe care le-au avut.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut