Spargere în toiul nopții, pe bulevard, lângă Ciuperca

6
6764

Polițiștii zălăuani anchetează, la această oră, o spargere comisă în noaptea de marți spre miercuri la o firmă (agenție de publicitate) situată chiar pe bulevard, la parterul blocului UJECOOP, lângă Ciuperca.

Potrivit surselor neoficiale, hoții au pătruns prin spatele blocului, forțând un geam, după ce, anterior, au îndepărtat un grilaj metalic de protecție.

Polițiștii spun că o anchetă penală este în desfășurare la această oră, motiv pentru care nu pot oferi, deocamdată, informații. Aceștia sunt prezenți de dimineață la fața locului pentru a lua amprente și a sta de vorbă cu cei care locuiesc în zonă.

Locatarii spun că, foarte probabil, hoții ar fi pregătit de mai multe zile spargerea, pentru că singurul stâlp de iluminat din zona respectivă nu mai funcționa de câteva zile, cablurile de alimentare cu curent fiind tăiate.

Zona respectivă a devenit, din păcate, un loc în care se adună adesea oameni ai străzii sau persoane drogate, un ventilator al firmei care a fost păgubită atrăgându-i ca un magnet, fiind numai bun pentru a se încălzi.

Vom reveni cu detalii.

6 COMENTARII

  1. Spargeri și furturi au fost și-o sa fie cât va exista omenirea!!! Parca s-a spart Casa Poporului așa tam tam facem!!! Și ce dracu puteau fura dintr-o asemenea unitate? Ceva bani ca altceva….

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.