octombrie 4, 2022

Spargatori de masini – cercetati de politisti

In cursul acestei luni, mai multe autoturisme din municipiul Zalau au fost sparte, din acestea fiind sustrase casetofoane si CD playere. “Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale si colegii lor din Jibou au prins marti, 17 februarie, 7 tineri, suspectati ca ar fi autorii a 5 dintre aceste spargeri”, ne-a declarat Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al IPJ Salaj.
Potrivit declaratiilor sale, prejudiciul creat prin spargerea celor 5 autoturisme se ridica la aproximativ 3000 lei (30 de milioane in lei vechi), acesta fiind recuperat in proportie de 90%. Doi tineri din grup sunt minori, iar din cercetari a reiesit ca unul dintre ei a mai spart doua autoturisme si pe raza comunei Surduc, cauzand un prejudiciu de inca 350 lei. “Cei 7 tineri sunt cercetati, in stare de libertate, pentru comiterea infractiunii de furt calificat”, a mai adaugat Tincuta Dumuta.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.