octombrie 7, 2022

Spalatoriile auto, “purecate” de Protectia Consumatorilor

Spalatoriile auto din judet au fost controlate de catre Protectia Consumatorilor. In perioada 26 ianuarie – 5 februarie 2009, s-a desfasurat un control tematic privind respectarea prevederilor legale din domeniul protectiei consumatorilor la spalatoriile auto.
Potrivit informatiilor primite de la Dorina Rednic, inspectorul sef adjunct al Oficiului pentru Protectia Consumatorilor Salaj, au fost verificati noua operatori de pe raza judetului. Cinci dintre ei nu aveau afisate la loc vizibil tarifele pentru operatiile de spalare si cosmetizare auto, iar ceilalti nu aveau afisat codul unic de inregistrare la Registrul Comertului din care sa rezulte autorizatia de functionare in domeniu. Inspectorii au aplicat patru avertismente si cinci amenzi in valoare de 13.000 lei.
Nu au fost constatate deficiente cu privire la legalitatea functionarii. “Operatorii economici verificati aveau afise cu denumirea firmei si orarul de functionare, detineau autorizatii de mediu, contracte de prestari servicii pentru vidanjare si epurare ape uzate, contracte de predare – preluare uleiuri uzate cu firme autorizate si agrementate in domeniu”, a precizat inspectorul sef adjunct.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.