septembrie 28, 2023

Sorin Rădulescu nu mai este antrenorul echipei HC Zalău

0

După patru ani petrecuţi pe banca grupării zălăuane, dintre care trei impreună cu Gheorghe Tadici, antrenorul Sorin Rădulescu a dat curs unei noi oferte. Minaur Baia Mare, echipă la care Rădulescu s-a afirmat ca şi sportiv, s-a interesat săptămanile trecute de situaţia contractuală a tehnicianului şi a decis că este omul cel mai potrivit pentru a antrena echipa in sezonul viitor. Obiectivul acestuia este de a readuce gruparea maramureşeană pe prima scenă a handbalului masculin, deoarece, la finele sezonului care s-a incheiat, Minaur a retrogradat. Timp de 39 de ani a ţinut sus stindardul handbalului băimărean, iar acum se vede nevoită să evolueze in eşalonul secund.
Ieri, in cadrul unei conferinţe de presă, la care au luat parte toţi membrii conducerii HC Zalău, Tiberiu Marc, Gheor-ghe Tadici, Gheorghe Sana, Dana Morari şi Lili Romocean, antrenorul Sorin Rădulescu şi-a luat „la revedere” de la cei cu care a colaborat in aceşti ani. Primii care au luat cuvantul au fost managerul Gheorghe Tadici şi preşedintele Tiberiu Marc. Aceştia au evidenţiat calităţile lui Sorin Rădulescu ca antrenor, afirmand, totodată, că sunt convinşi că acesta va face faţă cu succes acestei noi provocări. „Sperăm să ne bucurăm de realizările lui la vechea şi noua sa echipă. A acumulat mult in ultima perioadă şi are experienţa necesară pentru a pregăti o echipă de talia Minaurului din Baia Mare. Acum, va avea alte responsabilităţi, dar sunt convins că va izbandi. Ii mulţumim pentru aportul pe care şi l-a adus la echipă şi ii dorim in continuare mult succes şi sănătate. Sper să aibă amintiri plăcute de la Zalău şi poate, intr-o zi, se va reintoarce”, a declarat Tadici. Preşedintele grupării zălăuane, Tiberiu Marc, a adăugat: „In lumea sportului şi in viaţă apar şi astfel de momente. Deocamdată, colaborarea cu Sorin Rădulescu se opreşte aici. Este o provocare nouă pentru Sorin Rădulescu să antreneze o echipă de băieţi, care nu se află intr-o poziţie tocmai confortabilă. Insă, are atuurile şi calităţile necesare pentru a redresa corabia”. Vizibil emoţionat, tehnicianul băimărean a luat şi el cuvantul, recunoscand că este incantat de felul in care conducerea lui HC Zalău a acordat atenţie acestui eveniment. „Sunt de-a dreptul incantat de organizarea acestei conferinţe, deoarece nu multe sunt cluburile care fac aşa ceva. Mă despart cu greu de HC Zalău după 4 ani petrecuţi alături de această frumoasă echipă. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de această echipă şi vă mărturisesc că voi reveni cu drag la meciurile Zalăului. Vreau ca HC Zalău să urce cat mai mult in clasament, iar in cupele europene să aibă un parcurs cat mai lung”, ne-a mărturisit Sorin Rădulescu, care, la Minaur Baia Mare va lucra impreună cu un alt tehnician care a avut tangenţe cu handbalul feminin, este vorba despre Ioan Gherhardt.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut