Sorin Grindeanu de la PSD, noul președinte al Camerei Deputaților

0
358

Deputatul PSD Sorin Grindeanu este noul președinte interimar al Camerei Deputaților, urmare a votului ce a avut loc în Biroul Permanent al camerei. Decizia a fost luată mandatul de interimar al liberalului Florin Roman a expirat.

Liberalii s-au abținut de la vot, iar USR s-a opus, dar Sorin Grindeanu a reușit să obțină funcția cu voturi de la PSD, UDMR, minorități și AUR.

Plasarea deputatului Sorin Grindeanu, care este și prim-vicepreședinte PSD, în cea de-a treia funcție ca importanță în stat vine în contextul negocierilor pentru formarea unui nou guvern, negocieri pe care PNL le poartă inclusiv cu PSD.

De altfel, partidul condus de Marcel Ciolacu este cotat ca favorit pentru a intra la guvernare alături de PNL și UDMR.

Sorin Grindeanu a fost premier al României în perioada ianuarie-iunie 2017, când Cabinetul său a fost demis prin moțiune de cenzură inițiată chiar de către partidele care l-au susținut la învestire, PSD și ALDE. Atunci, social-democrații și-au dat jos propriul premier și proprii ministri.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.