Somesul Odorhei domina seria Est din Liga a V-a Salaj

Somesul Odorhei domina  seria Est din Liga a V-a Salaj

Echipa ocupa primul loc, cu 40 de puncte, mai mult cu sase decat formatia de pe doi

rn

La finele saptamanii trecute a inceput returul din Liga a V-a Salaj. Liga este impartita in doua serii, est si vest. Daca in vest Sporting Zalau vrea cu orice pret sa promoveze, in seria est lupta se da in trei, intre Somesul Odorhei, echipa de pe primul loc, Olimpia Rus, campioana en-titre, si AS Tihau, echipa de pe locul trei.
Dupa prima etapa a returului, liderul seriei este detasat Somesul Odorhei, care are 40 de puncte, mai mult cu sase decat echipa de pe doi – Olimpia Rus, care are doar 34 de puncte. Pe trei si patru sunt AS Tihau cu 31 de puncte si Rapid Zimbor cu 30 de puncte.
In ultima etapa, Somesul Odorhei s-a impus cu scorul de 4 – 0 in fata Recoltei Agrij, in timp ce Olimpia Rus a castigat cu 2 – 0 disputa cu Somesul Letca.
AS Tihau a trecut de Largiana Romanasi cu 3-0, iar Rapid Zimobr a castigat cu 3 – 1 meciul cu AS Creaca Jac. “n celelalte partide, Agronova Dragu a remizat cu Cetatea Almasu scor 1-1, iar Napradeana Napradea a pierdut scor 4 – 0 disputa cu Viitorul Babeni. Somesul Gilgau a castigat in deplasarea de la Ciocmani cu 2-0.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *