Someș Odorhei: Bărbat bătut și tâlhărit în propria gospodărie. Autorii au fost reținuți

Doi bărbați de 25 și 27 de ani, din Someș Odorhei, au pătruns miercuri seara, în jurul orei 22.00, în gospodăria unui localnic de 55 de ani, de unde au furat mai multe bunuri. Pe proprietarul care i-a surprins furând l-au bătut, agresiune fizică în urma căreia are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.

Cei doi autori ai tâlhăriei calificate au fost reținuți joi de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou și au fost duși în arestul IPJ Sălaj.

”În urma cercetărilor efectuate, polițiștii sălăjeni îi bănuiesc pe aceștia că, în la data de 20 martie, în jurul orei 22.00, ar fi pătruns, prin efracție, în curtea unui imobil din comuna Someș-Odorhei, iar apoi, în locuință de unde ar fi sustras un telefon mobil, în valoare de 1.000 de lei, o motocoasă, un aparat de sudură și o mașină de găurit, pe acestea din urmă abandonându-le în grădina locuinței. Totodată, bărbații sunt bănuiți că, pentru a-și asigura scăparea, l-ar fi agresat pe proprietarul locuinței, un bărbat de 55 de ani, care i-ar fi surprins în timpul comiterii faptei. În urma agresiunii, victima a suferit leziuni care necesită pentru vindecare între 25 și 30 de zile de îngrijiri medicale”, precizează Biroul de presă al IPJ Sălaj.

Polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Jibou continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *