ianuarie 31, 2023

Somes Odorhei – Adolescenta cu colindul si cu furtul in noaptea de Craciun, prinsa de politisti.

Acum ca sarbatorile de Craciun s-au terminat, mare atentie pe cine veti primi cu sorocova si cu plugusorul. O adolescenta de 19 ani, din comuna Somes Odorhei, banuita de comiterea unei infractiuni de furt, a fost prinsa de politisti chiar in noaptea de Craciun. 

rn

Din cercetarile efectuate de politistii din Cehu Silvaniei s-a stabilit ca la data mentionata 2019, ora 18.44, adolescenta, in timp ce se afla cu colinda la locuinta unui barbat din localitatea Nadis a sustras un portofel în care se afla suma de 258 lei, actul de identitate si un card bancar. Bunurile apartineau unei tinere care la momentul respectiv se afla in locuinta barbatului. Prejudiciul a fost recuperat si restituit partii vatamate. Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile pentru infractiunea de furt.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut