Soluții moderne de tratament pentru pacienții care și-au pierdut întreaga dantură

Medicina dentară a evoluat enorm în ultimii ani, de aceea poți beneficia de tratamentul optim indiferent de problema cu care te confrunți.

Chiar dacă ai pierdut întreaga dantură, sau te confrunți cu probleme la nivelul dinților, acum este simplu, rapid și nedureros să îți recapeți zâmbetul, sănătatea și pofta de viață. Calitatea vieții este tot mai importantă pentru fiecare dintre noi, la fel și aspectul fizic și funcționalitatea danturii, adică cât de ușor mănânci și vorbești sau cât de relaxat zâmbești.

Centrul de Implantologie Transilvania Zalău este o clinică stomatologică modernă, situată pe strada 9 Mai, bloc U, unde găsești aparatură performantă, siguranță, confort, medici specialiști și tratamente stomatologice complete, nedureroase, deci poți uita de frica de dentist.

Pentru pacienții care se confruntă cu pierderea dinților, soluția optimă de tratament este implantul dentar, deoarece acest tratament asigură o dantură fixă, o lucrare protetică ancorată pe implanturi, care se simte și arată asemănător dinților naturali.

Indiferent că vorbim de înlocuirea unui dinte lipsă sau reconstrucția întregii danturi, tratamentul cu implant dentar te ajută să revii la o viață normală, să mănânci fără probleme, să vorbești și să zâmbești fără rezerve și să ajungi la sănătate dentară excepțională. Un alt beneficiu foarte important de menționat este faptul că: organismul tău funcționează normal! Știm cu toții că lipsa dinților duce la boli gastrice, afecțiuni ale inimii sau chiar agravează diabetul zaharat.

Implanturile dentare pe care ți le pune la dispoziție echipa Centrului de Implantologie Transilvania Zalău sunt implanturi special concepute pentru o vindecare rapidă, tratamentul este minim invaziv, iar vindecarea este la fel de rapidă chiar și în cazul în care suferi de diabet sau alte afecțiuni generale. Astfel, ai garanția unui tratament modern de care te poți bucura întreaga viață.

“Foarte mulți pacienți ajung în clinica noastră și ne spun următoarele <nu mai am nici o speranță, am mai fost la dentiști și mi-au spus că nu se poate face nimic>, <am ajuns să port proteze pentru că mi-au spus că nu sunt alte soluții>. În 2022 variantele de tratament sunt multiple, iar tu poți avea o dantură fixă pe implanturi mai repede și mai ușor decât îți imaginezi. În Clinicile Centrul de Implantologie Transilvania o întreagă echipă de medici specialiști de chirurgie maxilo-facială, protetică și estetică dentară îti oferă tratamente la cel mai înalt nivel, realizate cu aparatură performantă pentru ca tu să ai parte de o experiență excepțională și fără durere, oricât de complexă este problema cu care te confrunți!”, declară Dr. Vlad Iștoan – medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială, director general al Centrului de Implantologie Transilvania Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *