noiembrie 29, 2022

Soia, pentru un corp sanatos

Suntem trei studente de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca în cadrul Facultatii de stiinte Politice Administrative si ale Comunicarii, specializarea Comunicare si Relatii Publice.În cadrul facultatii am pus în aplicare o campanie de informare a beneficiilor asupra consumului de soia, asa ca am creeat campania ‘’Soia un aliment sanatos’’ ; prin care dorim sa informam si educam publicul tânar cu vârsta cuprinsa între 20-27 ani, în a consuma soia prin diferite modalitati si totodata sa afle beneficiile acestui aliment.
Campania noastra se deruleaza si îi are în prim plan pe locuitorii din Cehu Silvaniei, judetul Salaj; tineri pe care vrem sa-i învatam sa adopte un stil de viata sanatos urmând o alimentatie echilibrata bazata pe soia.Noi ne adresam tinerilor deoarece acestia sunt tot mai des atrasi de alimentele de tip fast-food, dulciuri, prajeli , si alte alimente daunatoare corpului. Ne dorim ca , cât mai multi tineri sa fie deschisi la mesajul pe care noi îl transmitem si sa i-a parte acestei campanii. Schimbarea porneste de la ei pentru a fi sanatosi tot restul vietii.
Am demarat Campania în judetul Salaj, mai exact în orasul Cehu Silvaniei unde am interactionat cu tineri cu vârsta cuprinsa în grupul nostru tinta care au fost foarte deschisi la Campania noastra si chiar surprinsi.Am împatit flayere care aveam ca informatii beneficiile si proprietatile consumului de soia, si am purtat descutii si am raspuns întrebarilor adresate de acestia.Am facut vizibila Campania în oras prin afise publicate la diferite institutii cum ar fi Primaria, sau magazine comerciale sau localuri.
Pentru a fi mai aproape de publicul nostrum tinta si a ne face vizibili mai usor pentru tineri am apelat si la mediul online unde ; am creeat o pagina de Facebook pe care o gasiti cu numele de ‘’Beneficiile consumului de soia’’ , va îndemnam sa ne urmariti pentru ca veti gasii postari referitoare la alimentul soia, beneficiile acestuia, cum se prepara soia, ce boli poate sa previna si multe alte postari.
Sponsorii campaniei noastre sunt :Tabita tour, G&D Top DEsing si Image SRL.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *