octombrie 7, 2022

Soferul masinii inmatriculate cu mesajul anti-PSD va candida la alegerile europarlamentare

Va trebui sa stranga 100.000 de semnaturi pentru ca nu candideaza pe listele unui partid si face apel pe facebook sa obtina sprijin in acest sens

rn

Razvan stefanescu, soferul masinii cu numar de înmatriculare M…PSD, a anuntat luni pe facebook ca va candida independent la alegerile europarlamentare din 2019 si spune ca a hotarât sa se înscrie în cursa deoarece nu este multumit de calitatea oamenilor care reprezinta românii în fata Europei.
"Am luat decizia de a candida independent la alegerile de anul viitor pentru Parlamentul European, asta dupa multe gândiri si razgândiri. Am decis sa fac acest pas pentru ca NU sunt multumit de calitatea oamenilor care îi reprezinta pe români în fata Europei, pentru ca m-am saturat sa fim mintiti si pentru ca îmi doresc sa fac mai mult pentru noi. stiu ca va fi greu si asta pentru ca legislatia din Romania spune ca: o persoana care vrea sa candideze la alegerile europarlamentare ca independent trebuie sa strânga 100.000 de semnaturi, de aceea ma bazez pe sprijinul vostru. Doar împreuna putem reusi!", a scris Razvan stefanescu, luni, pe facebook.
Dupa ce politistii i-au confiscat numerele de inmatriculare cu mesajul anti PSD, la începutul lunii august procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 3 au clasat dosarul deschis în cazul lui Razvan stefanescu. Acesta spunea atunci ca asteapta scuze din partea autoritatilor.
Dupa ce initial Brigada Rutiera a Capitalei a deschis dosar penal în cazul lui Razvan stefanescu, soferul masinii înmatriculate cu numere M…PSD, si i-au retinut permisul acestuia, pe motiv ca automobilul nu are drept de circulatie în tara cu acele placute, placutele de inmatriculare cu mesaj anti-PSD au fost resituite catre autoritatile suedeze, prin intermediul Ambasadei Suediei de la Bucuresti.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.