Șofer prins cu viteză amețitoare! Polițiștii l-au adus „cu picioarele pe pământ (sau pe asfalt, în cazul tău)”

Cursă inconștientă în Brașov. Un șofer a fost prins în timp ce circula cu 275 km/h. Acesta a fost amendat şi a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

Mesajul hilar postat de Polițiștii din Brașov pe rețelele de socializare:

”Stimate conducător auto, avem onoarea de a te informa că vehiculul tău a fost surprins de aparatul radar într-o cursă de viteză mai captivantă decât un film de acţiune! Suntem impresionaţi de performanţa ta, însă suntem aici pentru a te ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ (sau pe asfalt, în cazul tău).

În urma analizei detaliilor, am decis să-ţi oferim un “permis de odihnă” timp de 120 de zile. Consideră acest interval ca pe unul de meditaţie, timp în care îi vei privi pe ceilalţi cum şofează”, a transmis Poliţia Braşov pe pagina de Facebook.

Sursa video facebook Poliția Brașov

În aceeaşi notă umoristică, poliţiştii i-au trasmis şoferului că va avea timp să consulte articole despre limitele de viteză şi riscurile nerespectării acestora.

”Tot pentru această perioadă, în care nu vei putea conduce, ţi-am pregătit o listă cu articole interesante despre limitele de viteză şi riscurile nerespectării acestora. Sperăm să descoperi că deplasarea cu viteza legală poate fi chiar mai distractivă! Aşadar, după ce îţi vei redobândi permisul, condu în siguranţă şi fii atent la indicatoarele de viteză – ele nu sunt doar elemente”, mai precizează poliţiştii.

Sursa newsweek.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *