Societatea Pază Obiective și Intervenție SRL curăță drumurile publice din județ

0
270

Consiliul Județean a demarat o amplă acțiune de întreținere a drumurilor județene, pentru o mai bună vizibilitate în trafic, sporirea gradului de siguranță a circulației, dar și asigurarea esteticii rutiere, anunță administrația sălăjeană.

Lucrările sunt executate de echipele societății Pază Obiective și Intervenție SRL, aflată în subordinea Consiliului Județean Salaj, și constau în cosirea vegetației ierboase, îndepăratarea tufișurilor și a arbuștilor din vecinătatea carosabilului, precum și tocarea crengilor și a spinilor.

Operațiunile au demarat în luna aprilie, pe DJ 196 – limită județ Satu Mare – Cehu Silvaniei – Horoatu Cehului – Biușa – Benesat (aproximativ 8 km) și pe DJ 108T – limită județ Maramureș – Ulciug – Cehu Silvaniei (circa 5 km). În prezent se intervine pe DJ 108 G, pe tronsonul Vârșolț – Crasna – Cizer – Vânători (30 km) și pe DJ 108A, pe tronsonul Românași – Jibou Benesat (peste 41 km).

“Din cauza vremii capricioase, campania de toaletare a debutat mai târziu decât ne-am fi dorit. Sunt încrezător, însă, că echipele societății Pază Obiective și Intervenție SRL vor recupera timpul pierdut. Ne dorim în Sălaj drumuri la standarde europene, pe care participanții la trafic să se simtă în siguranță. În plus, este obligația noastră, ca administrator al acestor drumuri, să asigurăm estetica rutieră”, spune președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Astfel de lucrări vor continua în perioada următoare și pe alte tronsoane unde situația o impune. Consiliul Județean Sălaj administrează o rețea de peste 600 km de drumuri județene.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.