Biroul municipal PSD Zalău, alături de prim-vicepreședintele PSD Sălaj, Florin Florian și vicepreședintele PSD Sălaj, Alin Demle au avut o primă întălnire privind scrutinurile electorale din acest an.

În cadrul întâlnirii, președintele PSD Zalău, Călin Forț, a prezentat principalele discuții care s-au purtat în cadrul Consiliului Politic al PSD Sălaj. În perioada următoare, social-democrații vor organiza o acțiune de stângere de semnături pentru depunerea listei de candidați a PSD la alegerile europarlamentare.

De asemenea, atenția este concentrată și pe alegerile locale, astfel că, în scurt timp, pe baza cercetărilor sociologice, dar și a opiniilor colegilor, se va stabili candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj.

“Anul 2024 este un an provocator pentru organizația noastră, este un an în care PSD Sălaj își dorește să câștige toate tipurile de alegeri. PSD Zalău va prezenta cetățenilor o echipă de consilieri locali bine pregătiți, bine intenționați, cu bun-simț si cu frică de Dumnezeu, care, alături de primarul Ciunt Ionel, vor reprezenta orașul cu cinste și demnitate, vor fi în slujba municipiului și a cetățenilor lui. Impreună cu domnul primar Ciunt Ionel am dovedit că suntem o echipă câștigătoare, hotărâtă, care știe ce are de făcut, cu rezultate vizibile în tot municipiul, iar munca noastră va continua pentru a oferi concetățenilor noștri un oraș în care să se simtă bine, să le placă să trăiască și să locuiască. Știu că munca din ultimii ani este apreciată de oameni și este foarte vizibilă la nivelul municipiului și cred că este un bun motiv ca locuitorii să ne acorde votul lor de încredere, pentru a continua și a duce la finalitate cât mai multe proiecte. PSD Zalău, prin calitatea oamenilor, prin muncă, seriozitate și bună credință, prin votul cetățenilor, își propune să ducă mai departe dezvoltarea orașului, modernizarea lui care să ne permită tuturor să ne dezvoltăm și să trăim așa cum fiecare dintre noi ne dorim. Mulțumesc tuturor celor care au încredere în noi, celor care au fost alături de noi, la bine și la greu, în toți acesti ani în care Zalăul s-a transformat în bine, în frumos, într-un oraș modern, european”, spune Călin Forț, președintele PSD Zalău.