februarie 9, 2023

ȘOCANT! Copil de 14 ani, împușcat într-o pădure, lângă Sărmășag

Un copil în vârstă de 14 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost împușcat în zona abdominală și în braț, de un bărbat în vârstă de 53 de ani. Cumplitul incident s-a petrecut duminică după amiaza, în jurul orei 17.30, într-o pădure de lângă localitatea Poiana Măgura, în comuna Sărmășag, pe fondul de vânătoare Măgura Șimleului.

Copilul se afla în pădure însoțit de un adult. Ambii din comuna Măeriște, aceștia ar fi plecat să caute brazi de Crăciun.

Un vânător autorizat, din Giurtelecu Șimleului, comuna Măeriște, care a participat la o vânătoare autorizată, și-ar fi lăsat pușca de calibru 16 milimetri și muniția nesupravegheate într-o baracă pe care o deținea în pădure. Un alt bărbat, în vârstă de 53 de ani, tot din Giurtelecu Șimleului, care îl însoțea la vânătoare, aflat în baracă, ar fi auzit zgomote și, crezând că sunt animale sălbatice, a tras un foc de armă în direcția în care se aflau copilul și însoțitorul său. Bărbatul nu era autorizat pentru a deține sau pentru a folosi arme.

Minorul a fost împușcat în zona abdominală și în brațul drept, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Zalău.

Bărbatul care l-a împușcat pe copil a fost reținut pentru 24 de ore.

Foto cu caracter informativ

3 thoughts on “ȘOCANT! Copil de 14 ani, împușcat într-o pădure, lângă Sărmășag

  1. Bradul parca se cumpars nu se cauts. O fi fost niste “cautatori” . Dar na astia au autorizatie de cautare, cercetare. Finantarea fiind publica prin ajutor social.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut