septembrie 29, 2023

Sănătate cu ceaiuri

0

Dacă beţi zilnic o infuzie din busuioc veţi scăpa de balonări intestinale, infecţii urinare, dureri de cap, gripă sau diaree. Ceaiul de busuioc reduce şi stările de vomă şi creşte pofta de mancare
O cană de infuzie din frunze de păpădie băută pe stomacul gol are rolul de a curăţa toxinele acumulate in organism şi a ne scăpa de plusul de greutate. Un alt efect al acstei băuturi constă in faptul că tenul va deveni mai curat,iar rădăcina părului se va intări.
Consumat frecvent ceaiul de salvie are rolul de a echilibra hormonii feminini şi de a-i ajuta pe cei care suferă de insomnii. gastrita şi durerile abdominale pot fi combătute dacă veţi bea o cană de ceai din salvie cu 30 de minute inainte de masă. Această băutură are şi proprietatea de a păstra memoria intactă.
Trei căni de infuzie de sulfină băute zilnic ajută la tratarea cistitei şi dezinfectarea căilor urinare. planta are şi rolul de a calma colicile intestinale.
Ceaiul de sunătoare este recomandat impotriva anxietăţii, isteriei şi a diferitelor nevroze. Astenia insoţită de insomnie poate fi tratată cu ajutorul acestei băuturi. Adolescentele işi pot regla menstruaţia cu ajutorul a două ceşti de ceai de sunătoare consumate zilnic.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut