noiembrie 30, 2022

SNIAR – pentru un trafic mai sigur

In perioada 19-25 martie a.c. s-a desfasurat, la nivel de tara, campania “SNIAR – pentru un trafic mai sigur”, organizata de Sindicatul National al Instructorilor Auto din Romania. Scopul acestei actiuni a fost introducerea in programa unitatilor din invatamantul prescolar, scolar si gimnazial a cel putin o ora de educatie rutiera pe saptamana, dupa cum este stipulat, de altfel, in O.U.195/2002, art.124. De asemenea, prin aceasta campanie, SNIAR isi exprima dorinta ca atestarea viitorilor instructori auto sa se faca cu mai multa exigenta si numai pe baza unei pregatiri profesionale in domeniu.
In ideea indeplinirii scopului acestei campanii, SNIAR a intreprins o serie de actiuni, menite sa sensibilizeze factorii decizionali de la nivelul Guvernului (MECI, MAI si MTI), celor trei ministri – Ecaterina Andronescu, Dan Nica si Radu Berceanu – fiindu-le inaintate scrisori prin care se solicita sprijin si colaborare in parteneriat. Speram ca prin toate aceste demersuri sa contribuim la reducerea numarului de accidente rutiere si sa schimbam nu numai cantitativ, ci mai ales calitativ raportul dintre numarul cursantilor scolarizati si cel al absolventilor cu permisul de conducere in buzunar.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *