ianuarie 28, 2023

Sălăjeanul Vlad Opriş va semna cu Dunărea Călăraşi

 La fel ca şi Liviu Antal, Vlad Opriş (n. 9 Septembrie 1996) este originar din Şimleu Silvaniei dar nu a reuşit să evolueze vreodată pentru o formaţie sălăjeană de seniori!? Remarcat la grupele de copii şi juniori de la poalele Măgurii, el a plecat în căutarea succesului încă de când era un puşti, astfel că a făcut junioratul la Olimpia Satu Mare, CFR Cluj şi Ardealul Cluj.

Debutul fundaşului central din Şimleu în fotbalul mare s-a realizat în tricoul celor de la CSM Sighetu Marmaţiei, dar după o jumătate de sezon sălăjeanul a ajuns la Unirea Jucu.

În vara anului trecut, Vlad Opriş a semnat pe trei ani cu Juventus Bucureşti, grupare care evolua în  liga secundă. După o perioadă scurtă în lotul echipei pregătită de Daniel Opriţa, talentatul fotbalist a fost împrumutat la CSM Reşiţa, în Liga a III-a, pentru a avea meciuri în picioare. Deşi a venit în Banat doar în primăvară, sălăjeanul s-a acomodat foarte bine şi a jucat 10 partide la o grupare care în acest an s-a bătut pentru promovare. Din păcate, reşiţenii au pierdut la mustaţă biletele pentru Liga a II-a, deoarece Ripensia Timişoara a câştigat Seria a IV-a cu doar un punct în faţa celor de la CSM Reşiţa!

“A fost foarte bine la Reşiţa, acolo unde am găsit nişte oameni de caracter, un grup frumos, o conducere profesionistă, un club dornic de rezultate şi performanţă, dar şi condiţii excelente. Eu aveam nevoie de continuitate şi acest lucru l-am găsit în Banat. stop_coloana Din păcate, am ratat promovarea. La un moment dat s-a pus problema să rămân pe loc, dar am ales să merg la liga secundă. Oricum, vreau să le doresc celor de la Reşiţa succes pe viitor şi să ajungă din nou în eşalonul secund sau chiar pe prima scenă. Merită acest lucru”, a declarat Vlad Opriş pentru ziarul Sportul Sălăjean.

În acest moment, fotbalistul în vârstă de 20 de ani se află în vacanţă, acasă la Şimleu Silvaniei, dar în câteva zile va şti şi încotro  o va lua. Aceasta, în condiţiile în care Juventus a promovat în Liga I, iar şansele sale de a juca acolo în acest moment sunt minime.

“Mai am contract cu Juventus pe doi ani, dar în sezonul viitor o să evoluez sub formă de împrumut la o echipă de liga secundă, cel mai probabil la Dunărea Călăraşi. Sper să fiu sănătos şi să îmi fac treaba cât mai bine la echipa la care voi merge”, a mai spus fundaşul impresariat de Ana Maria Prodan.

Să precizăm faptul că Dunărea s-a clasat anul trecut pe locul 7 în Seria I cu acelaşi punctaj ca şi FC Braşov, având doar trei puncte în spatele formaţiei de pe locul 4, este vorba despre Dacia Mioveni. 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut