noiembrie 27, 2022

Sălăjeanul Vlad Morar a semnat cu o echipă din Grecia

La doar 24 de ani, Vlad Morar are deja experiență pe prima scenă a fotbalului românesc, acolo unde a îmbrăcat tricoul formațiilor „U” Cluj, Petrolul Ploiești, ASA Târgu Mureșși CS Viitorul.

Cu echipa lui Gică Hagi, fotbalistul a reuşit să cucerească şi titlul naţional. Deşi mai avea doi ani şi jumătate de contract cu campioana României, jucătorul din Sălaj îşi pregăteşte bagajele de plecare. Aceasta, după ce conducerea clubului a anunţat zilele trecute de Vlad Morar nu mai participă la antrenamentele echipei şi că a devenit transferabil.

Automat, talentatul atacant a început negocierile cu mai multe formaţii din ţară, dar şi din străinătate.  Chiar dacă are oferte bune şi din prima ligă, fotbalistul în vârstă de 24 de ani este hotărât să părăsească fotbalul românesc.

Astfel, sălăjeanul a intrat în discuţii avansate cu Panetolikos, echipă de pe prima scenă a fotbalului din Grecia! De precizat că acesta a mai negociat cu grecii şi în iarnă, după ce s-a despărţit de ASA Târgu Mureş.

Chiar ieri, Vlad Morar a semnat un contract pe 3 ani cu Panetolikos, locul 11 în sezonul trecut în prima ligă din Grecia. Acesta va fi la a doua aventură din străinătate pentru Vlad Morar, după cea din Israel, acolo unde a semnat cu Beitar Ierusalim, dar fără să joace măcar un meci oficial. stop_coloana

 “Impresarul Bogdan Apostu mi-a găsit această ofertă. Sunt încrezător că pot să îmi ating obiectivele și să intrăm în cupele europene în acest sezon. Nu știu ce s-a întâmplat la Viitorul. Dacă asta a fost decizia, nu am ce să mai fac. Merg pe drumul meu. Îmi pare rău că nu am rămas la echipă, dar trebuie să îmi urmez cariera. Sper ca acest club să fie o rampă de lansare pentru mine”, a spus Vlad Morar, după ce a semnat cu echipa din Grecia.

Cel care a intermediat transferul sălăjeanului a fost impresarul Bogdan Apostu, cel care l-a ajutat şi pe şimleuanul Liviu Antal să se transfere în Lituania. “Negociem de peste o lună cu Panaitolikos pentru Vlad Morar. Este un jucător cu multe calități, iar cei de aici au foarte mare încredere de el. L-au dorit foarte mult și tocmai de aceea au acceptat să plătească o sumă de transfer pentru el. Avem un pariu, că va marca peste 10 goluri, iar eu abia aștept să îl pierd”, a spus şi Bogdan Apostu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *