SLANĂFEST, la Șamșud

Cea de-a doua ediție a evenimentului SLANĂFEST se va organiza, la Șamșud, în 10 februarie. Sunt așteptați producători, mici fermieri locali, la un târg al produselor tradiționale și la o competiție culinară tradițională.

 Comunitatea locală își propune să vă ofere o atmosferă relaxantă în viile și beciurile din Șamșud. Alături de produsele culinare din concurs, proprietarii faimoaselor beciuri vor pregăti un adevărat festin pentru vizitatori.

 Evenimentul este unul de promovare a valorilor și tradițiilor locale, dar și de încurajare a micilor producători, a meșteșugarilor și își propune stimularea înființării de Puncte Gastronomice Locale (P.G.L.), ca o altă formă de sustenabilitate a turismului din Țara Silvanei.

“Primăria și Consiliul Local Șamșud fac toate eforturile pentru amenajarea zonei în care se va desfășura concursul și vă așteaptă alături de parteneri și localnici să vă bucurați de un week-end însorit în compania produselor culinare tradiționale, a vinului și a oamenilor primitori din comună”, transmit organizatorii.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *