Site-ul Primariei Zalau face orașul de ras

Site-ul Primariei Zalau (www.zalausj.ro) a fost facut… sa fie. Site-ul  a fost abandonat din anul 2005 de administrația Radu Capîlnașiu (PNL 2004 – 2016). Cu siguranța site-ul a costat ceva, cineva a fost platit sa-l faca. Și gata.
Ca sa exemplificam, remarcam ca site-ul Primariei Zalau are o secțiune dedicata Zalaului în care sunt prezentate poze din oraș și evenimentele ce urmeaza sa aiba loc în Zalau. Adica ce vor fi urmat sa aiba loc la vremea anului 2005.
La secțiunea “Prezentare oraș – Album foto” sunt realizate trei subcategori cu imagini – “Orașul Zalau”, “Orașul vechi”, “Festival Zilele Romane”. Secțiunea “Orașul Zalau” ar putea intra foarte bine la categoria “orașul vechi”. Pentru ca albumul foto dateaza din anul 2005, cu vechile semafoare cu cronometru și un bulevard plin de Dacii 1310. Vorba aceea, unde sunt vremurile de altadata. Sub imagini scrie și data… “realizate în 2005”. Alte imagini nu mai sunt doar dinainte de 1989. Alte vremuri de altadata.
Și trecem la categoria evenimente pentru a vedea ce se mai întâmpla nou în Zalau. stop_coloana Primaria ne invita la seara medievala ediția a doua și la un festival de teatru. Dam click pe festivalul de teatru pentru a documenta evenimentul și a vedea când sa ne bucuram de el. Acum zece ani, pe 11 iunie 2006. Și este ultimul eveniment postat pe site-ul Primariei Zalau. “Seara medievala” a avut loc pe 4 iunie 2006.
Și astfel constatam ca site-ul Primariei Zalau a fost abandonat imediat dupa ce a fost construit. La fel ca site-ul Festivalului Roman Zalau, pe care sunt redirecționat de pe site-ul primariei pentru a afla detalii despre Zilele Zalaului. Dar, nici acest site, realizat prin fonduri europene, dupa cum sta mare scris pe prima pagina, nu a mai fost actualizat din 2012, adica de când a fost realizat. Și înca ne miram ca turiștii nu gasesc Zalaul. Zalaul asta, al anului de grație 2016.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *