Sistem nou de programări la Spitalul Județean de Urgență

Spitalul Județean de Urgență Zalău anunță că noua platformă pentru programări online pentru consultații în Ambulatoriul de specialitate este una mult îmbunătățiță și permite programarea ori la un anumit medic, ori la specialitatea medicală dorită.

Față de vechea platformă, disponibilitatea locurilor este afișată în timp real, programările fiind mai rapide și mai eficiente. Mai sunt încă unele cabinete pentru care programările se pot face doar telefonic.

”Venim în sprijinul pacienților și, începând cu data de 15 Martie, am pus în funcțiune o nouă platformă de programări online care permite efectuarea unei programări la consultație în cadrul Ambulatoriului de specialitate în mod rapid și eficient. Platforma de programări online poate fi utilizată prin accesarea site-ului www.spitalzalau.ro, Secțiunea Programări online. Programările pot fi efectuate fie prin selecția specialității medicale dorite, fie prin selecția automată a medicului dorit. În urma selecției specialității/medicului dorit, platforma afișează automat primul interval disponibil pentru efectuarea programării la consultație. Informațiile și disponibilitatea locurilor se actualizează în timp real. În cazul în care o persoană deja programată renunță la programare, locurile se eliberează automat”, informează reprezentanții unității spitalicești.

Pentru cabinetele Chirurgie și Ortopedie Infantilă, Diabet Zaharat Nutriție și Boli Metabolice, Hematologie, Neurologie Pediatrică, Psihiatrie, Psihiatrie Pediatrică, Psihologie Pediatrică, Recuperare Medicină Fizică și Balneologie, programările se efectuează telefonic, la numerele de telefon disponibile în cadrul platformei de programări, la Secțiunea Informații utile.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *