Singura eleva din mediul rural cu media 10 la Evaluarea Nationala, premiata de primarul din Valcau de Jos

10
3293

Toti elevii din comuna cu rezultate deosebite vor fi premiati zilele urmatoare cu sume intre 300 si 1.500 de lei

Paula Rad, eleva la Scoala Gimnaziala din localitatea Preoteasa, comuna Valcau de Jos, a fost singurul candidat din mediul rural salajean care a reusit sa obtina media 10 la Evaluarea Nationala.
Performanta sa nu a trecut neobservata. Marti, 23 iunie, primarul comunei Valcau de Jos a tinut sa o felicite personal si i-a oferit fetei o diploma de excelenta.
“Sunt onorat ca în calitate de primar al comunei Valcau de Jos sa ofer o diploma de excelenta si un buchet de flori elevei Rad Paula Cristina din satul Preoteasa, care a obtinut 10 pe linie la Evaluarea Nationala, editia 2020. Totodata, transmit aprecierile mele celor doua cadre didactice Claudia Blaga si Maria Popit, care au contribuit la obtinerea acestor rezultate exceptionale. Nu în ultimul rând, doresc sa felicit familia Rad, care au dovedit ca sunt parinti responsabili si au sprijinit-o neconditionat, atât financiar, cât si moral”, spune primarul Ioan Rosan.
Si ceilalti elevi din comuna care au obtinut in anul scolar care tocmai s-a incheiat rezultate foarte bune la invatatura sau la diferite concursuri vor fi premiati de administratia locala.
“Vreau sa fac mentiunea ca în urmatoarele zile, într-un cadru festiv, voi acorda premii în bani atât elevei Paula Rad, cât si celorlalti elevi din comuna care au obtinut rezultate deosebite la diferite concursuri si competitii scolare. Potrivit unui proiect de hotarâre adoptat de Consiliul Local Valcau de Jos, elevii care obtin rezultate exceptionale pot beneficia de premii în bani cuprinse între 300 lei si 1500 lei. Scopul acestor premii acordate în bani e sa motiveze elevii sa munceasca mai mult pentru a obtine rezultate la învatatura”, a precizat primarul.
In Salaj, la Evaluarea Nationala au fost in total 6 medii de 10. Patru dintre ele au fost obtinute de elevi din clasa de excelenta de la Colegiul Naţional “Silvania” Zalau, una de un elev de la Şcoala Gimnaziala “Gheorghe Lazar” Zalau, iar una de eleva Şcolii Gimnaziale Proteasa.

10 COMENTARII

 1. Domnu primar, oare nu toti profii au pus cate o caramids acolo? Marele merit e, totusi, al elevei. Felicitari! Atat ei, familiei cat si scolii in care s-a format!

 2. Dintre cei 4 sefi de promotie, clasa a VIII-a, de la CNS, doar doua eleve au obtinut 10 la Evaluarea Nationala 2020 (Flore@Ilies), copiii lui Bulgarean Vasile si Ioana Tuduce (sefi de promotie!) n-au mai avut 10 la examen!?! De, lucrarile au fost corectate in alt judet!

 3. Acest primar a furat gloria Fetei cu aparitia lui de toata jena exact cum a facut Vrajitoarea Firea cu Halep!
  Trebuia sa fie felicitata, POZATA de intreaga echipa de la scoala care a sprijinit’o sa ajunga la aceasta performanta!
  Ai ajutat o tu cu ceva mai primare? Un laptop pt scoala? Un abonament la biblioteca? Poate cu decontarea abonamentului de autobuz cu ce ajungea la scoala?
  Sa va arda focu de primari tembeli

 4. Felicitari fetitei respective!, dar cu toata parerea de rau, nota la un examen super usor nu poate fi considerat un reper in excelenta, dar tot respectul si stima.
  P.S. Atunci cand un primar, profesor nu se poate lauda cu odrasla lui se foloseste de imaginea unui copil inocent, mai ales la inceputul febrei alegerilor.
  POLITICA cade in PENIBIL mi-e scarba…

 5. Si eleva Sumalan Ana-maria Daniela, din satul Marca, comuna Marca, județul Sălaj, a obținut nota 10 la matematică și 9,7 la română. Este pe poziția 21.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.