ianuarie 29, 2023

Persoanele care doresc sa stie ce castiguri le aduc economiile in banca au la dispozitie “simulatorul de depozite” pe site-ul Bancii Transilvania. Noua aplicatie este unul dintre instrumentele prin care Banca Transilvania ofera consultanta celor interesati de produsele de economisire. Acesta permite calcularea sumei pe care clientul o va avea in cont, dupa un anumit timp, prin constituirea unui depozit, aflarea sumei care trebuie depusa initial, pentru a avea, la termen, suma dorita, calcularea sumei din contul de economii dupa o anumita perioada si aflarea sumei acumulate, dupa un anumit numar de ani, prin depunerea la banca a unei sume initiale si continuand cu depuneri periodice.
In decursul unei singure luni, simulatorul de depozite a fost accesat de peste 8.000 de vizitatori unici, inregistrand mai mult de 10.000 de simulari.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut