septembrie 26, 2022

Simularile pentru Bacalaurat si pentru Evaluarea nationala vor avea loc loc luna viitoare

Elevii de claselor a XI-a si a a XII-a vor sustine simularea nationala la Bacalaureat 2019 in perioada 18 – 21 martie, potrivit unui proiect de ordin al Ministerului Educatiei, obtinut de HotNews.ro. Disciplinele la care se organizeaza simularea probelor scrise ale examenului de BAC 2019 pentru elevii clasei a XI-a zi si clasa a XII-a sunt limba si literatura româna, matematica si istorie.

rn

Notele obtinute la simularile nationale nu se trec in catalog, numai in cazul in care elevii solicita acest lucru. Rezultatele obtinute la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat sunt analizate la nivelul fiecarei unitati de invatamânt de catre profesori, dar si cu elevii si cu parintii, pentru masuri care sa duca la imbunatatirea performantelor scolare.
Calendarul simularii: 18 martie – proba scrisa la Limba si literatura româna; 19 martie – proba scrisa la Limba si literatura materna; 20 martie – proba scrisa la proba obligatorie a profilului; 21 martie – proba scrisa la proba la alegere a profilului si specializarii, numai pentru elevii clasei a XII-a; 29 martie – afisarea rezultatelor.
Elevii claselor a VIII-a si a VII-a vor sustine simularea Evaluarii nationale pe 11 si 12 martie. Elevii de alte nationalitati decât cea româna sustin proba de limba si literatura materna pe 13 martie, potrivit calendarului obtinut de HotNews. La fel ca in cazul simularii bacalaureatului, rezultatele sunt analizate la nivelul fiecarei unitati de invatamânt, de profesori, impreuna cu elevii si cu parintii.
Calendarul simularii: 11 martie – proba scirsa la Limba si literatura româna; 12 martie – proba scrisa la Matematica; 13 martie – proba scrisa la Limba si literatura materna; 22 martie – afisarea rezultatelor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.