octombrie 3, 2022

Simleul a inceput extinderea canalizarii din bugetul propriu

La Simleu au început lucrarile de extindere a retelei de canalizare pluviala, un proiect demarat si realizat din fonduri de la Primaria Simleu Silvaniei.

rn

"Lucrarile pe partea de canalizare pluviala sunt lucrari decontate din bugetul local si nu avem de asteptat dupa nimeni, astfel ca lucrarile au demarat deja la începutul acestei saptamâni. Sigur ca exista si multe lucruri nerezolvate; avem probleme cu partea de canalizare, în unele zone cu apa pluviala, dar, deocamdata, asa cum i-am obisnuit pe simleuani, ne ocupam de dezvoltarea orasului, chiar si cu pasi mai marunti, tinând cont de posibilitatile financiare pe care le avem. Sunt convins ca nu toti simleuanii sunt multumiti, pentru ca fiecare îsi doreste, pe buna dreptate, ca lânga casa lui sa aiba toate utilitatile. Si eu mi-as dori ca într-o luna, într-un an sa se realizeze toate lucrurile acestea, dar, în acelasi timp, sunt convins ca nu se pot face", explica primarul Septimiu Turcas.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.