Simleuanii nu concep sa nu castige!

0

Dupa egalul inregistrat saptamana trecuta, in deplasare la FC Bihor II, 0-0, elevii antrenati de Lucian Ciocan nu se gandesc decat la victorie, pentru a mai spera in final, la locul secund, care duce la barajul pentru promovare in Liga a II-a. Partida se va juca pe Stadionul “Magura” din Simleu Silvaniei si va incepe la ora 15:00. Lucian Ciocan nu ii va putea utiliza pe jucatorii Schwarzkopf Istvan si Silviu Crisan, care au luat cartonas rosu etapa trecuta si sunt suspendati, iar Adrian Micas si Ionut Cozma avand probleme medicale vor lipsi si ei. In turul campionatului, FC Cisnadie a castigat disputa cu FC Silvania, la limita, scor 2-1.
Partida de azi va fi arbitrata la centru de Daniel Dumuta, din Stancesti-Bihor, asistenti Calin Putyer si Sergiu Alb, ambii din Oradea. Rezerva a fost desemnat Marian Omut tot din Oradea, iar ca observator din partea federatiei Romane de Fotbal, va fi Florin Pop, din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut