Joi, 13 iunie, la ora 12.54, polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe D.N. 1 H, între localitățile Hereclean și Vârșolț, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule.

Potrivit polițiștilor, un tânăr de 20 de ani, din localitatea Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Hereclean – Vârșolț, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un autocamion condus de un bărbat de 44 de ani, din localitatea Husia, județul Sălaj.

În urma accidentului rutier, tânărul de 20 de ani a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Tânărul de 20 de ani nu a putut fi testat la fața locului.

Polițiștii rutieri din Șimleu Silvaniei continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

sursa foto: Facebook -Radare Salaj