decembrie 5, 2022

Simleu Silvaniei: Buget cu 10% mai mare decat anul trecut

Consilierii locali din Simleu Silvaniei au aprobat, in sedinta de marti, 24 martie, bugetul local al orasului pentru anul 2009. Potrivit informatiilor primite de la primarul Septimiu Turcas, bugetul de anul acesta este de 28,3 milioane lei, cu aproximativ 10% mai mare decat cel de anul trecut. “Bugetul este mai consistent decat in 2008 si nu credem ca vom intampina greutati la capitolul incasari, deoarece, dupa cum ne-au informat agentii economici din oras, nu se intrevad disponibilizari importante de personal”, a declarat Septimiu Turcas.
Ca si in cazul celorlalte localitati urbane din Salaj, cea mai mare parte a bugetului va fi alocata cheltuielilor din invatamant. Astfel, 60% din vistieria locala va fi directionata inspre scolile din Simleu, iar profesorii, precum si ceilalti bugetari din subordinea primariei, vor primi si tichete cadou (in valoare de 100 de lei) cu ocazia sarbatorilor pascale.
In privinta investitiilor, Septimiu Turcas a mai spus ca, primaria va insista in acest an pe lucrarile de introducere a canalizarii pe patru strazi din centrul orasului si pe reabilitari stradale in mai multe zone ale Simleului.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *