Silviu Pop, noul director al Direcției pentru Agricultură Sălaj

Direcția Județeană pentru Agricultură Sălaj are un nou director executiv. Silviu Pop a fost detașat în funcția executivă de la Agenția pentru Plăți și Investiții în Agricultură, unde a acumulat o experiență de aproape 7 ani.

Este inginer de profesie, absolvent al Politehnicii Timișoara, dar și al unui program de masterat în limba franceză la Facultatea de Agricultură din cadrul USAMV Cluj, în specializarea Agricultură, Schimbări Climatice și Siguranță Alimentară.

Noul director are 53 de ani, este căsătorit, are doi copii și spune că va depune toate diligențele pentru sprijinirea agriculturii sălăjene. Silviu Pop este recunoscut în comunitate ca un om de echipă, profesionist, deschis, amabil și săritor. Vorbește fluent și două limbi străine – spaniola și franceza, și are o vastă experiență profesională.

2 thoughts on “Silviu Pop, noul director al Direcției pentru Agricultură Sălaj

  1. o fi..dar ma uit ca produsele salajene nu prea sunt..in piete si magazine..zootehnia e amemica..mancam de la turci..polonezi ..unguri…da avemi unu si unu…..mari specialisti in agricultura…..greata am de voi.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.