decembrie 7, 2022

"Silvania Dance Festival"

Magia dansului, dragostea si pasiunea pentru toate formele lui, au adunat ieri, 17.12.2019 la Sala Transilvania, peste 500 de copii, parinti, profesori si instructori din Salaj, Bihor si Maramures.

rn

Majorete, dans clasic, contemporan, formatii, dans sportiv, dans de caracter, dans modern si traditional în total 8 sectiuni de concurs pe diferite categorii de vârsta de la 4 la 20 de ani, copii talentati si nerabdatori sa performeze, costume minunate, mult talent si dorinta de afirmare, o uriasa desfasurare de forte- toate spre bucuria profesorilor organizatori Velcu Radu si Sava Dan.
Aceasta a fost prima editie a Concursului Judetean „Silvania Dance Festival”, organizat de Palatul Copiilor Zalau în colaborare cu I.S.J Salaj, singurul concurs de acest gen din Salaj.
Va asteptam cu drag la urmatoarea editie!

rn

DIRECTOR,
PROF. SAVA DAN CIPRIAN

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *