ianuarie 29, 2023

Guvernul Cîțu este asaltat cu moțiuni din toate părțile. După moțiunea depusă de USR-Plus și AUR, acum vine rândul PSD să acționeze pentru a specula slăbirea coaliției de guvernare.

”PSD a depus o moțiune de cenzură imediat ce plenul CCR a decis în unanimitate că a fost conflict de constituționalitate la moțiunea USR-PLUS. Astfel, PSD şi-a respectat angajamentul enunțat, în mod constant, că va depune propria moțiune de cenzură dacă cea depusă de AUR și USR-Plus va avea probleme de constituționalitate. PSD va susține în birourile permanente ca moțiunea depusă azi să ajungă cât mai repede la vot, pentru a trimite acasă tot Guvernul Cîțu. PSD invită toți parlamentarii care vor plecarea Guvernului Cîțu să voteze moțiunea depusă azi În momentul de față, moțiunea PSD este singura care nu are nicio problemă de legalitate sau constituționalitate. Cine vrea să meargă în continuare cu moțiunea USR-PLUS, dupa decizia CCR, înseamnă că dorește ca Florin Cîțu să rămână premier: acesta va putea ataca iar la CCR un eventual vot pe această moțiune și are șanse să câștige După trecerea moțiunii, singura variantă susținută de PSD este cea a alegerilor anticipate. Nu propunem premier, nu susținem un guvern minoritar, nu vom vota niciun guvern propus de PNL și/sau USR. Ultimele săptămâni ne-au arătat că rămânerea actualei Coaliții PNL-USR-PLUS-UDMR la conducerea țării creează mai multă instabilitate politică, economică și socială decât poate crea organizarea alegerilor anticipate. Alegerile anticipate reprezintă singura variantă care poate genera un guvern stabil și legitim are să asigure buna guvernare a țării”, arată comunicatorii PSD.

1 thought on “Și PSD depune moțiune

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut